مصون ماندن از سرطان با خوردن پیاز

139402171011404015252334

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، بهتر است خانم ها مصرف پیاز را فراموش نکنند و با استفاده از آن بدنشان را از ابتلا به انواع سرطان های خطرناک پیشگیری کنند چون خوردن پیاز می تواند انواع بیماری های مرگبار را از آن ها دور سازد.

به گزارش خبرگزاری صالحین تهران بزرگ، بهتر است خانم ها مصرف پیاز را فراموش نکنند و با استفاده از آن بدنشان را از ابتلا به انواع سرطان های خطرناک پیشگیری کنند چون خوردن پیاز می تواند انواع بیماری های مرگبار را از آن ها دور سازد سرطان های ریه، سینه، روده و لوزالمعده را با مصرف این ماده خوراکی از خود دور سازید و از رشد و تکثیر سلول های سرطانی در بدنشان پیشگیری کنند.

مطالعات جدید محققان ژاپنی نشان می دهد پیاز حاوی ترکیباتی است که مانع از رشد و تکثیر سلول های سرطان تخمدان می شود.

مطالعات محققان دانشگاه کوماموتو در ژاپن نشان می دهد ترکیباتی به نام ONA در پیاز وجود دارد که رشد سلول های سرطان تخمدان نوع EOC (شایع ترین نوع سرطان) را کاهش می دهد. این مطالعات نشان می دهد ترکیبات پیاز پاسخ ایمنی ضد تومور لنفوسیت های میزبان را سرکوب می کند.
به گزارش مدیکال ساینس،بررسی مدل های حیوانی نشان می دهد ترکیبات پیاز علاوه بر کاهش نرخ رشد سلول های سرطانی، از تکثیر آنان نیز جلوگیری کرده و ویتامین C موجود در آن، با تشکیل رادیکال های آزاد عامل سرطان مبارزه می کند. سرکوب سلول های سرطان تخمدان با ترکیبات موجود در پیاز، هیچ عارضه جانبی به همراه ندارد.
سرطان تخمدان به رشد سلول های بدخیم و غیر طبیعی در تخمدان گفته می شود. سرطان تخمدان بعد از سرطان های ریه، سینه، روده و لوزالمعده پنجمین سرطان کشنده در زنان است.